Kan du inte läsa mejlet, eller vill du läsa en utskriftsvänlig version? Klicka här
Du kan inte svara på detta nyhetsbrev. Om du har frågor, vänligen kontakta Vårdförbundet Direkt 0771-420 420 eller besök www.vardforbundet.se
Nyhetsbrev oktober 2017

Som nyvald styrelse för Vårdförbundet avdelning Blekinge vill vi passa på att tacka medlemmarna i Blekinge för förtroendet att hålla ihop det fackliga arbetet under kommande mandatperioden på fyra år.

Just nu håller vi på att formera oss för att kunna ge alla medlemmar i länet bästa tänkbara stöd och se till att skapa strategier för hög kvalitet på vårt påverkansarbete i våra områden inom yrke, villkor och vårdens utveckling.

Vi vill så klart flagga för att Sölvesborg kommun blev länets tredje kommun att införa AST tjänster för sjuksköterskor den 4 oktober, ännu en delseger i vårt arbete med att få rätt förutsättningar att ge en hög kvalitet på Hälso- och sjukvård till medborgarna i länet.

Vi har en hel del aktiviteter på gång riktat till olika målgrupper bland oss medlemmar, kika in på Aktiviteter och utbildningar efter något för dig!

Utbilding för skyddsombud, 14 november

Lokal fokusdag, 21 november

Biokväll i Karlskrona, 21 november

Biokväll i Ronneby, 21 november

Biokväll i Karlshamn, 23 november

Avdelningsråd, 7 december

Tänk på att du alltid är välkommen in för ett samtal och en fika i vår gemensamma föreningslokal på Västra Vittusgatan 4, Karlskrona

Vi hörs och syns!
Avdelningsstyrelsen och medarbetare

 
Vårdförbundet Direkt

0771-420 420

Ställ en fråga
Ändra dina uppgifter

Avsluta din prenumeration
Facebook


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -