Kan du inte läsa mejlet, eller vill du läsa en utskriftsvänlig version? Klicka här
Du kan inte svara på detta nyhetsbrev. Om du har frågor, vänligen kontakta Vårdförbundet Direkt 0771-420 420 eller besök www.vardforbundet.se

Den 14-17 maj 2018 är det dags för Vårdförbundets kongress. Då fattas viktiga beslut för förbundets framtida verksamhet.

Vi som är kongressombud i Blekinge vill särskilt kommunicera med dig som är medlem i Blekinge för att känna  att vi åker till kongressen med Blekinges medlemsvilja i vårt bagage.

Du kan även vara med och påverka genom att  skriva en motion samt nominera kandidater på kongresswebben.  OBS! Sista dagen för att skicka in en motion är 1 december.

Läs mer på kongresswebben

Vi kommer från nu att intensifiera samtalen mellan oss medlemmar på olika sätt. I samband med spontana arbetsplatsbesök, vid mer planerade medlemsträffar som du själv kan ordna eller vid en träff som förtroendevald på arbetsplatsen bjuder in till.
Hur vill du att vi möts? Ta kontakt med oss så hittar vi det sätt som passar just dig.

Från nu och fram till i maj kommer vi att utgå ifrån Kongressens ledord  och hoppas vi medlemmar genom dessa känner: tydlighet, delaktighet, inspiration, öppenhet och samhörighet.

Kontakta Blekinges kongressombud
 
Vårdförbundet Direkt

0771-420 420

Ställ en fråga
Ändra dina uppgifter

Avsluta din prenumeration
Facebook


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -