Årsmöte 2017

Avdelning Blekinge hade årsmöte tordagen den 5 oktober på Eriksberg. Medlemsdeltagandet var rekordstort.

Efter registrering fick vi alkoholfritt bubbel och snittar medan vi minglade och tog del av vernissagen som bl a innehöll en film om Vårdförbundet 40 år, information om personcentrerad vård, Fair Trade och vi fick också vara delaktiga i verksamhetsplanering för 2018.

Under mötet lyssnade vi på Karin Sharma som föreläste om interkulturell kommunikation, ett viktigt ämne som gav nyttiga tankar och många skratt. Vi fick ta del av rapporter kring AST-avtalen i Blekinge, arbetstidsstrategi och resultat från mandatperioden 2015-2017.

Vi hade glädjen att ge stipendium för C-uppsats till Eva Hallström och Victoria Reinholdsson, och D-uppsats till Helén Dellkvist och Ulrika Bernow Johansson.

Det var val på alla poster och därmed har vi nu följande styrelse: Ordförande Gunilla Månsson, vice ordförande Martin Johansson, styrelseledamöter Jonas Ekestubbe, Carina Holgersson, Charlotte Warme Karlsson, Camilla Perland och Jenny Fagerlund.

Valberedningen består av Ingrid Johansson Karlsson, Katarina Widebrant, Marie Sellberg, Tonnie Philipsson och Agnetha Nilsson Kulenovic. 

Vi ser fram emot nya mål och utmaningar och en ny mandatperiod på fyra år.

Tack för förtroendet!