Vi är glada att efter två år med restriktioner äntligen få bjuda in till en gala att minnas! Vårdgalan hålls den 18 november och kommer även att livesändas på denna sida klockan 14:00-16:00.

Vårdgalans konferencier är i år journalisten Patrick Ekwall, som är engagerad i vårdfrågor, inte minst utifrån sitt anhörigperspektiv. Under eftermiddagen delas det ut priser i tre kategorier till medlemmar som under det gångna året gjort exceptionella insatser i vården; Vårdförbundspriset, Årets Vårdchef och Årets Studenthandledare. Gemensamt för finalisterna i varje kategori är att de på ett framgångsrikt sätt har bidragit till en mer personcentrerad och nära hälso- och sjukvård. På plats delas även det viktiga priset som lyfter årets rekryteringsinsats ut samt ett katastrofbidrag som speglar Vårdförbundets internationella engagemang.

Se Vårdgalan live

Länk till sändningen på vår Youtube-kanal.

Program

13:00 Dörrarna öppnas till Oscarsteatern, det bjuds på alkoholfritt bubbel.

14:00 Vårdgalan inleds på scenen. Prisutdelning varvas med tal och underhållning.

Ca 16:00 Vårdgalan avslutas

Galans konferencier, journalisten Patrick Ekwall, kommer att presentera vinnarna av ovanstående priser samt Rekryteringspriset som representerar starka insatser i medlemsrekrytering.

Här kan du läsa om årets finalister

Anmälan

Om du anmält dig men får förhinder vill vi att du avanmäler dig så snart du kan så att platsen kan gå till någon annan istället. Du avanmäler dig via aktivitetsportalen, på samma sätt som du anmäler dig.

Har du inte möjlighet att ta dig till galan för att delta på plats kommer du kunna följa den live via sändningen på vår webb, eller titta i efterhand då vi spelar in galan. Länk till livesändningen kommer att finnas högst upp på denna sida den 18 november.

Kontaktperson

emma.hed@vardforbundet.se