Varmt välkommen till Vårdgalan!

Vinnarna av Vårdförbundspriset och Årets Vårdchef

Välkommen att anmäla dig till Vårdgalan och inspireras av vinnarna av Vårdförbundspriset, Årets vårdchef samt det nyinstiftade priset till Årets studenthandledare. Vårdgalan äger rum den 9 november i Stockholm

Innan alla vinnarna avslöjas och jublet brakar loss, bjuder vi självklart på trevligt mingel med snacks och alkoholfritt bubbel. Träffa engagerade kollegor som arbetar för personcentrerad vård samt politiker och beslutsfattare inom vården. Knyt nya kontakter, påverka och inspireras av andra!

Om Vårdförbundspriset, Årets vårdchef och Årets studenthandledare

Medlemmar tar varje dag initiativ för att utveckla och förbättra den svenska vården. Det vill Vårdförbundet uppmuntra och delar därför för tionde året ut Vårdförbundspriset i samarbete med Folksam. Priset är ett av Sveriges största inom vårdområdet, med en prissumma på 500 000 kronor.

Ett gott ledarskap kan göra underverk för medarbetarnas förutsättningar att vara delaktiga i vårdens utveckling. Priset Årets vårdchef delas ut till en person som åstadkommit förändringar i vården och som tar till vara medarbetarnas kompetenser. Prissumman är på 50 000 kronor.

För första gången delas också priset Årets studenthandledare ut till en person som har varit särskilt kompetent och inspirerande. Lyhördhet och flexibilitet hos handledaren är viktiga kriterier.

Program

Vårdförbundets förbundsordförande Sineva Ribeiro öppnar Vårdgalan.

Som huvudtalare kommer vi att få lyssna till legitimerade sjuksköterskan Christian Farman, som talar om sin egen resa i sjukvårdssystemet mot en behandling som på alla sätt kan betecknas som personcentrerad.

Därefter berättar de tre slutnominerade till Vårdförbundspriset, om hur de genomför personcentrerad vård i praktiken och vad effekterna blir för både patienter och vårdteam.
Läs mer om de tre slutnominerade här.

Vi får även höra Årets Vårdchef tala om sin syn på ledarskap och det arbete som hen utfört.

Inträde, resa och boende

Vårdförbundet bjuder på inträde till Vårdgalan. Resa och boende bekostar du själv.
Är du medlem i Vårdförbundet har du rabatt på Nordic Choice Hotels och Elite Hotels.
Läs mer om hotellrabatterna här.

Tid och plats

Plats: Venue 81, Stockholm
Tid: Kl 13.30-18.00

Anmälan

Välkommen med din anmälan

Sista dagen att anmäla sig är den 31 oktober.

 

Läs mer om tidigare vinnare av Vårdförbundspriset.

Läs mer om 2017 års vinnare av Årets Vårdchef.