Välkommen till Vårdgalan! Vinnarna av Vårdförbundspriset och Årets vårdchef avslöjas

Den 20 oktober bjuder Vårdgalan på spännande föreläsningar, mingel och presentationen av 2017 års vinnare av Vårdförbundspriset i samarbete med Folksam. Under kvällen delas också priset till Årets vårdchef ut. Välkommen att inspireras!

Vårdgalan är nu fullbokad.

Medlemmar tar varje dag initiativ för att utveckla och förbättra den svenska vården. Det vill Vårdförbundet uppmuntra och delar därför för nionde året ut Vårdförbundspriset i samarbete med Folksam. Priset är ett av Sveriges största inom vårdområdet, med en prissumma på 500 000 kronor.

Ett gott ledarskap kan göra underverk för medarbetarnas förutsättningar att vara delaktiga i vårdens utveckling. Priset Årets vårdchef delas ut till en person som åstadkommit förändringar i vården och som tar till vara medarbetarnas kompetenser. Prissumman är på 50 000 kronor.

Ta med dina kollegor och inspireras av goda exempel på hur personcentrerad vård kan fungera i praktiken och hur ett bra chefskap kan förändra förutsättningarna för medarbetarna!

Vi bjuder på enklare mingelmat och alkoholfritt bubbel.

Datum: 2017-10-20

Tid: 13:30 - 18:00

Adress: 7A Centralen - konferensanläggning, Vasagatan 7, Stockholm

Program

13:30 Välkomstkaffe

14:00 Socialminister Annika Strandhäll öppningstalar

Key note speaker Mats Tyrstrup berättar om framtidens vård

15:00 De fyra nominerade till Vårdförbundspriset presenterar sina verksamheter och hur de arbetar med personcentrerad vård

16:30 Mingel och utdelning av Vårdförbundspriset i samarbete med Folksam samt priset Årets vårdchef

Läs mer om Vårdförbundspriset och tidigare vinnare.

Läs mer om Årets Vårdchef.