Diskutera framtidens  vård

  • Diskutera i Almedalen

Är du på Gotland den 3 juli, arbetar i primärvården eller hemsjukvården och är medlem i Vårdförbundet? Då träffar vi gärna dig för ett reflekterande samtal efter vårt seminarium om framtidens vård.

Den 3 juli arrangerar vi vårt seminarium  om framtidens vård - läs om seminariet här.

Efteråt vill vi träffa dig och höra hur du reagerade på det som diskuterades på seminariet. Hur ser du på primärvårdens och hemsjukvårdens roll i framtidens hälso- och sjukvård? Hur utvecklar vi det hälsoinriktade arbetet och säkrar kompetensförsörjningen?

Vi bjuder samtidigt på fika i vår lummiga och lugna trädgård. Där finns det också möjlighet att sitta under tak om vädret kräver det.

Som medlem i avdelning Gotland får du en särskild inbjudan men du som är på tillfälligt besök och medlem i en annan avdelning är också välkommen.

Tid: 15.00-16.00
Plats: Vårdförbundets trädgård, innergården på S:t Hansgatan 3 i Visby.

Kontakta gärna emma.hed@vardforbundet.se

Vill du också tycka till men är inte på Gotland?

Nu kan ju inte alla medlemmar vara på plats i Visby. Du kanske arbetar den dagen eller finns på helt annan plats i Sverige men vill ändå vara med och diskutera. Naturligtvis vill vi även ha dina tankar och reflektioner.

Därför kan du i efterhand läsa mer om seminariet och se filmklipp från inledning , expertpanel och politikerdebatten här nedanför:

1. Inledning

2. Expertpanelen

3. Politikerdebatt

Du kan diskutera med din lokalavdelning, kontakta vice förbundsordförande Ann Johansson, ann.johansson@vardforbundet.se eller vårdstrategisk chef Lisbeth Löpare Johansson, lisbeth.lopare@vardforbundet.se.