Höjda röster!

Höjda röster! Digital dialog med Vårdförbundets medlemmar för ett bättre vårdsverige

I april och maj pågår en dialog med vårdsverige och i första hand Vårdförbundets medlemmar. Vi vill veta vad just du som medlem tänker och tycker, nu och inför framtiden. Dialogen kallar vi Höjda röster. För nu är det dags att verkligen höja rösten för vårdens framtid i Sverige. Den 20 april startar vi! Vi lyssnar på dig, din röst är viktig!

Just nu pågår Höjda röster!

Vad bra att du vill påverka vården. Ta någon minut och gör din röst hörd! Din åsikt är viktig - för dig själv, dina kollegor, vården och framtiden. Tack för att du bidrar. 

Jag vill höja min röst nu!

Vad är Höjda röster?

Höjda röster genomförs via frågetest och enkäter på webben under april och maj.  Syftet är att samla in tankar, idéer och åsikter från Vårdförbundets medlemmar. Alla är välkomna att göra sin röst hörd från och med 20 april till den 31 maj. 

Delta på dina villkor

Höjda röster kommer att synas i sociala medier, e-post och frågor på webben och riktar sig till alla medlemmar och till den som ännu inte är medlem. Du kan delta på olika nivåer, så länge och så mycket som passar dig.  Därför sker Höjda röster i flera steg. Vårdförbundet kommer efter varje steg du tar komma tillbaka till dig så att du har möjlighet att fortsätta göra din röst hörd. Du avgör hur länge och hur mycket du vill svara. Deltagandet är helt frivilligt. 

Hur deltar jag?

Höjda röster kommer synas på Vårdförbundets webbplats, i våra sociala kanaler så som Facebook och Instagram samt på Vårdfokus webbplats i form av reklam. Information om Höjda röster kommer även att skickas ut till alla medlemmar i form av nyhetsbrev. Genom webbplatsen, annonser och nyhetsbrev tar du dig direkt till Höjda röster.

Varför genomför vi Höjda röster?

Vi vill att Höjda röster ska stärka relationen mellan förbundet och medlemmarna och göra förbundet mer medlemscentrerat. Vi vill att alla medlemmar ska känna sig involverade i förbundets utveckling genom att vara med och påverka.

Rösterna från Höjda röster kommer att användas när vi tar fram politiken till kongressen som äger rum i maj 2022. 

För mer fördjupande frågor kontakta projektledare: emma.hed@vardforbundet.se

Resultatet av Höjda röster presenteras vid en digital nationell mötesplats den 15 juni 2021 där alla är välkomna att delta.

Välkommen på digital nationell mötesplats 15 juni

Vid den nationella mötesplatsen kommer förbundsstyrelsen att presentera resultatet av Höjda röster och diskutera hur det kommer att användas i Vårdförbundets arbete framåt.
 
Live-sändningen av den nationella mötesplatsen kommer att starta på denna sida kl 14.00 den 15 juni via YouTube, alla är välkomna att delta! Du kommer även kunna se en inspelad version av sändningen i efterhand.

Ta mig till live-sändningen!