Ute nu: Vårdförbundets årsberättelse - Vi är vården!

Nu finns Vårdförbundets årsberättelse ute. Förutom att läsa om vad som hände under 2018 får du i årsberättelsen möta medlemmar som berättar om sina olika utmaningar, framgångar och drömmar under 2018.

Precis som förra året kommer årsberättelsen ut tillsammans med Vårdfokus aprilnummer, som finns ute från och med 9 april 2019.

Årsberättelsen finns i två varianter: en tryckt version och en digital.

Till årsberättelsen 2018

I årsberättelsen får du en glimt av allt som hände under förra året. Du får möta några medlemmar från våra professioner som befinner sig i olika stadier i sina karriärer. Som mött olika typer av utmaningar eller framgångar under 2018.

I årsberättelsen kan du också läsa om Vårdförbundets kongress och ta del av barnmorskan Sagas tankar och reflektioner av att ha varit med på sin andra kongress som kongressombud.

Du får också möta förbundsordförande Sineva Ribeiro och förhandlingschef Annelie Söderberg som reflekterar över året som gått och de utmaningar som vi står inför.

Ta gärna med verksamhetsberättelsen till fikarummet så får också andra kollegor inblick i Vårdförbundets verksamhet.

Vi vill jättegärna ha din input kring årsberättelsen. Frågor, funderingar, ris eller ros. Mejla linda.engshagen@vardforbundet.se.