Den 2-4 maj är det återigen dags för Europas största konferens och fackmässa om verksamhets- och samhällsutveckling. Vi på Vårdförbundet kommer vara på plats och hoppas få träffa dig och prata om utveckling av Hälso- och sjukvård. Dessutom har du som medlem fritt inträde till mässan och 500 kr i rabatt på konferensbiljetten!

Vårdförbundet har i många år deltagit på Kvalitetsmässan i Göteborg. I samband med mässan 2022 skapas en helt ny digital mötesplats för förbundets medlemmar. På temaområdet "Vård & Hälsa" hittar du Vårdförbundets mötesplats, men också en rad andra aktörer som erbjuder produkter och tjänster inom vård, omsorg och e-hälsa. Här finns också en scen fylld med programpunkter som riktar sig mot vård- och omsorgspersonal. På scenen kommer bland annat pristagare från Vårdförbundspriset och Årets Vårdchef att hålla kortare föreläsningar.

Även Vårdförbundets ordförande Sineva Ribeiro och vice ordförande Ragnhild Karlsson kommer att tala på Vård & Hälsa-scenen under rubriken: Vad är viktigt för vårdkvalitén?  

Flera alternativ för deltagande 

Som medlem i Vårdförbundet kan du medverka på plats, antingen som konferensdeltagare eller mässdeltagare. Unikt för dig som medlem är att du även kan medverka digitalt.

Medverka som konferensdeltagare
Du får tillgång till samtliga seminarier i konferensprogrammet, klicka här för att se programmet.

Anmäl dig till konferensen här !
När du klickat på länken ovan kommer du till en sida som enbart är för våra medlemmar och du behöver logga in för att ta del av rabatterna. Under rubriken Mässor/Kvalitetsmässan hittar du rabattkoder både för konferensdeltagande och mässdeltagare. 


Medverka som mässdeltagare
Utöver området "Vård & Hälsa" kan du även ta del av ett digert mässprogram av öppna seminarier och scenaktiviteter, samt träffa det hundratal företag och organisationer som ställer ut på mässan. Mässan samlar företag som hjälper offentlig sektor att skapa effektiva verksamheter, men också fackliga organisationer, kommuner, regioner och statliga myndigheter. 

Anmäl dig till mässan här!

När du klickat på länken ovan kommer du till en sida som enbart är för våra medlemmar och du behöver logga in för att ta del av rabatterna. Under rubriken Mässor/Kvalitetsmässan hittar du rabattkoder både för konferensdeltagande och mässdeltagare. 


Medverka digitalt

Som digital besökare på "Vård & Hälsa" får du tillgång till hela scenprogrammet samt en digital utställning där du kan ta del av filmer och annat material. Under mässdagarna kan du också kommunicera med utställarna på Vård & Hälsa. 

Anmäl dig till digitala mässan här!

Hoppas vi ses på Kvalitetsmässan!