Kom på rolig studenthelg med årsmöte!

Du är inbjuden! 20-21 oktober är det dags för studenthelg i Stockholm. Du får gå på Vårdförbundets Vårdgala, påverka framtiden på årets årsmöte, vara med på studentfest och en lyssna på en hemlig inspirationsföreläsare. Kostnadsfritt. Anmäl dig direkt, vi har begränsat med platser.

Vårdförbundet bjuder dig på en helg du sent kommer glömma. Din resa och boende är dessutom redan betald. Kom med oss till Stockholm och bestäm hur Vårdförbundet Students framtid ska se ut och få samtidigt massa ny kunskap och träffa intressanta människor!

Årsmötet – du kan nominera eller bli nominerad

Se det här som en kallelse. På årsmötet den 21 oktober kommer en ny styrelse att väljas och du kan redan nu skicka in en nominering av dig själv eller någon annan som du tror skulle passa till uppdraget.  Om studentstyrelsen. Det är viktigt att du som kandiderar till styrelsen finns på plats under hela helgen. Du har här möjlighet att påverka det framtida arbetet inom Vårdförbundet och hur framtidens vård utvecklas på lång sikt. Nominera dig själv eller någon annan här.

Program

20 oktober fredag

13:30 Vårdgalan! Snittar, intressanta människor, prisutdelning med mera
19:00 Vad gör Vårdförbundet och hur engagerar du dig och andra för framtidens vård? Vi utbildar.
20:30 Utgång för de som vill

21 oktober lördag

 

09:00 Årsmöte - Vi väljer ny styrelse och styr upp vad vi ska jobba med under året.
12:00 - 15:00 Diskussionsforum och mingel innan avresa

Anmälan

Din anmälan är bindande och tas in i turordning.  Du anmäler dig här. Vi har begränsat antal platser till studenthelgen. Om du inte skulle komma med är du ändå välkommen att delta enbart på årsmötet. Anmäl dig i så fall via mail studenthandlaggare@vardforbundet.se.

Din resa och boende

Du är viktig för oss, därför står Vårdförbundet för både resa och boende för dig som anmäler dig och kommer med.

Du bokar själv din resa via Tranås resebyrå. Mer uppgifter om resebokning får du som anmäler dig när helgen närmar sig.

Boende är bokat på First Hotel, Fridhemsplan i Stockholm och du delar ett dubbelrum med annan student. Om du vet vem du vill dela rum med kan du ange det i anmälan.