• Fika till röntgensjuksköterskor i Västerås!

  Den 8 november, på internationella yrkesdagen för röntgensjuksköterskor, står vi vid entrén vid Västerås sjukhus mellan kl. 8-14 och bjuder alla röntgensjuksköterskor på kaffe och en lättare smörgås eller godbit. Kom förbi och säg hej och ta en kopp!

 • Hylla en fantastisk röntgensjuksköterska!

  Den 8 november är det röntgensjuksköterskornas yrkesdag. Har du en röntgensjuksköterska på din arbetsplats som du tycker bidrar till att skapa en bättre arbetsmiljö och en god kamratskap? Visa din uppskattning och nominera hen till vår utmärkelse En fantastisk kollega i Västmanland!

 • En stund med Vårdförbundet lönar sig!

  Ta med dina kollegor och var med och snacka lön eller arbetsmiljö på Vårdförbundets digitala drop-in träffar. I november snackar vi lön den 17 mellan 15:00-16.00 och arbetsmiljö den 17 mellan 11:00-12:00 Hoppas vi ses!

 • Se vilka som är nominerade!

  Den 6 oktober är det årsmöte i Västerås. Avdelning Västmanland håller fyllnadsval och här kan du läsa mer om nominerade till: avdelningsordförande, avdelningsordförande vice, ledamot avdelningsstyrelse och kongressombud ordinarie.

 • Medlemslunch med politikerträff

  Välkommen på Vårdförbundet Västmanlands medlemslunch den 31 augusti vid sjukhuset i Västerås! Till lunchen är politiker inbjudna för att möta upp våra upplevelser och våra reflektioner inför höstens val. Vi bjuder på lunchen - anmäl dig idag!

 • Hur gick det med lönen i år?

  I början av sommaren fick du som arbetar i region och kommun en löneenkät på mejlen. Vi vill påminna dig om att gärna besvara den senast den 31 augusti. Det är din viktigaste möjlighet att påverka och göra din röst hörd om löneprocessen. Det är dina erfarenheter är grunden för oss i vårt påverkansarbete!

 • Barnmorskor och sjuksköterskor firas med fika!

  I maj hyllar Vårdförbundet Västmanland två livsviktiga yrken med fika. Den 5 maj på internationella Barnmorskedagen och den 12 maj på internationella sjuksköterskedagen hyllar vi respektive yrke. (Läs vidare för mer information)

 • Välkommen till en viktig och trevlig kväll!

  I höst är det val i Sverige och din röst är otroligt viktig. Vill du förändra din och dina kollegors villkor, förbättra framtidens nära vård, prata om kompetensförsörjning eller veta mer om din lön? Vår paneldialog kan ge svar om vad politikerna i Västmanland tycker. Tillsammans ser vi sedan kvällens biofilm!

 • Vi firar Biomedicinska analytikerdagen!

  Vi vill uppmärksamma din dag så under skärtorsdagen bjuder vi dig på fika! Du hittar oss vid Västerås sjukhus, huvudentrén, Sigtunagatan 1.

 • FOLKSAM - pension och försäkringar

  Vårdförbundet har sina medlemsförsäkringar via Folksam. Men vet du vad du har för försäkring och hur ser framtiden ut för din pension? Välj att delta i webbinarium den 25 april gällande dina försäkringar eller den 27 april kring pension. Båda dagarna har två tillfällen - välj mellan 13-14 eller 19.-20.