• Nominera din kandidat till styrelsen!

  Vårdförbundet Västernorrland behöver välja en styrelseledamot som vill vara med och driva Vårdförbundets verksamhet och leda avdelningen framåt. Har du eller någon du känner engagemanget, drivet och viljan - nominera! Valet sker vid årsmötet i höst.

 • Fira Internationella barnmorskedagen med oss!

  Den 5 maj har du som medlem möjlighet att lyssna på Lisa Öbergs lunchföreläsning om barnmorskeyrket genom Sveriges historia.

 • Nytt datum! Lunchmöte - Chefer och ledare

  Välkommen att träffas via Teams - Tisdag den 25 januari, klockan 12.00 - 13.00. Vårdförbundets chefsspecialister Annika Cederholm och Charlotta Hellström informerar om vad som är på gång i Vårdförbundet för chefer/ledare. Passa också på och ställa dina frågor! 

 • Biokväll den 22 november

  Ta med kollegorna och gör något trevligt tillsammans efter jobbet eller njut av en stund för dig själv. Vårdförbundet bjuder dig som är medlem på bio; Bröllop, begravning och dop, popcorn och dryck! Den här gången erbjuder vi biokväll i Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

 • Röntgensjuksköterskans dag!

  Den 8:e november är det din yrkesdag! Så nominera en medlemskollega som du vill hylla. Fram den 3 november har du chansen att nominera någon du uppskattar till Dagens röntgensjuksköterska i Västernorrland. Vi tipsar även om ett webbinarium!

 • Möte för chefer och ledare - Save the date!

  Vi vet att det finns ett behov hos många chefer och ledare att träffas, om än digitalt. Så under november bjuder vi in er alla, till ett Teamsmöte.

 • BIO-kväll 22 november- Save the date!

  Vad är mysigare i höstmörkret, än att krypa in i biosalongen och titta på en härlig film? Under november bjuder vi in till biokvällar för dig som är medlem och passar samtidigt på att ge dig lite facklig information. Välj den ort som passar dig bäst!

 • Nu kan du anmäla dig till årsmötet!

  Den 12 oktober är det årsmöte i avdelning Västernorrland – och i år är det ett extra viktigt möte. Alla platser i avdelningsstyrelsen, som kongressombud och ersättare samt valberedare står till förfogande och ska väljas om.

 • Medlemsmöte med middag för röntgensjuksköterskor!

  Den 29 september är du som röntgensjuksköterska välkommen till Hotell Höga kusten. Det blir middag och inspirerande samtal om rollen som röntgensjuksköterska.

 • Utbildningsdag för förtroendevald 29 september

  Den 29 september är du som förtroendevald välkommen till utbildningsdag med Vårdförbundet, på Hotell Höga kusten. Du får möjlighet att fördjupa dina kunskaper i ämnena arbetsmiljö, samverkan och löneprocess.