Årets Förtroendevald diplom

Efter inkomna nomineringar från medlemmar har styrelsen utsett tre förtroendevalda att bära titeln "Årets förtroendevald" och styrelsen har även utsett en person till Årets Engagemang. Alla fyra uppvaktades vid årsmötet med diplom och de fick vardera 5 000 kronor.

Årets Förtroendevalda 2016

Cecilia Lundberg,  Förtroendevald på Ortopedkliniken, Norrlands Universitetssjukhus

Cecilia valdes till Årets Förtroendevald för att hon blandar sång, dans och allvar och har alltid personalens och patienternas bästa för ögonen. Cecilias kloka budskap får spridning gång på gång.

Sara Chennoufi , Förtroendevald Hjärtcentrum, Norrlands Universitetssjukhus

Sara är engagerad, lyhörd och har en fantastisk förmåga att lyssna och stå upp för medlemmarnas bästa. Hon är påläst, vetgirig och tar reda på fakta. Sara ser lösningar och möjligheter istället för problem och hon är duktig på att dra gränser.

 

Maja Lindholm, Förtroendevald Ortopeden, Skellefteå Lasarett


Maja är verkligen värd utmärkelsen Årets Förtroendevald då hon är väldigt uppskattad. Maja valdes för att hon under sin korta tid som förtroendevald har visat stort intresse och engagemang för att stötta sina kollegor och andra förtroendevalda. Hon kämpar med stor glöd trots den motvind som vi ibland tvingas jobba i.

 

Årets Engagemang tilldelades Anna-Lena Jonsson, Vännäs Hälsocentral


Anna-Lena gör ett enastående arbete för primärvården. Outtröttligt och med stort engagemang kämpar hon för distriktssköterskorna i hela länet. Det har stundtals varit hårt motstånd, men Anna-Lena står solidariskt kvar och driver frågorna vidare.