• En stund med Vårdförbundet lönar sig!

  Ta med dina kollegor och var med och snacka lön eller arbetsmiljö på Vårdförbundets digitala drop-in träffar. Höstens träffar börjar med arbetsmiljö tisdagen den 27 september klockan 11–12. Nyfiken på lön? Boka in torsdagen den 29 september mellan klockan 12–13.

 • Årsmöte den 22 september!

  Den 22 september är det dags för årsmöte i Karlstad. Kom och mingla, rösta och tyck till och träffa härliga kollegor. Efter årsmötet bjuds på middag och underhållning!

 • Stå upp för mänskliga rättigheter med Vårdförbundet!

  Den 3 september slår portarna upp för Wermland Pridefestival. Vårdförbundet Värmland kommer självklart att vara med.

 • Nominera och se vilka som är nominerade

  Vårdförbundet Värmland söker dig som vill vara med och påverka Vårdförbundets verksamhet. Har du eller någon du känner engagemanget, drivet och viljan - nominera till två ledamöter! Valet sker vid årsmötet i höst.

 • Sjuksköterskeexamen och stipendieutdelning!

  Delar av Vårdförbundets styrelse fick äran att delta vid examenshögtiden 3 juni då 80 stycken nya sjuksköterskor fick sin brosch och glasäpplet. Det var fantastiskt roligt att se en fullsatt aula efter 3 års uppehåll.

 • Dyk djupare i ämnen som är viktiga för ditt uppdrag

  Vårdförbundet bjuder in dig som är förtroendevald i Värmland till Septemberdagarna. Vi dyker djupare i ämnen som är viktiga för ditt uppdrag. Frågor som är viktiga att utveckla eller förändra både på den egna arbetsplatsen och hos arbetsgivaren.

 • Medlemsmingel i Karlstad

  Är du medlem i Vårdförbundet Värmland? Kom då på mingel med din lokala avdelning. Vi träffas utomhus i Våxnäsparken i Karlstad du träffar andra kollegor och Vårdförbundet för en eftermiddag med samtal, diskussioner och god fika.

 • En stund med vårdförbundet lönar sig!

  I mars erbjuder vi digitala drop-in under lunchen. Träffa ombudsmän som jobbar för dig inom region och kommun. Prata löneprocess, lönesamtal och lön. Möjligheter, omöjligheter, rättigheter&skyldigheter i din anställning och om arbetsmiljön på din arbetsplats.

 • Grattis Annika och Elena!

  Det var första fysiska examen för sjuksköterskor sedan pandemins början och avdelning Värmland fanns på plats för att dela ut vårt stipendium.

 • Brinner du, eller en kollega, för Vårdförbundets frågor?

  Vi behöver förstärka avdelningsstyrelsen med en styrelseledamot. Brinner du för Vårdförbundets frågor och vill driva vår verksamhet i Värmland? Eller känner du någon som skulle passa? Nu kan du nominera!