En kvinna i röd t-shirt ligger på rygg under ett träd med en röd-vit hatt över ansiktet. Det är omväxlande sol och skugga över henne.

Vårdförbundet bjuder in medlemmar till seminarium 1 oktober som hjälper dig att fatta trygga och välgrundade beslut kring din pension.

För dig inom region eller kommun

Seminariet riktar sig till dig som arbetar eller har arbetat inom regionen eller någon av länets kommuner. Det spelar ingen roll om du har lång eller kort tid kvar till pensionen.

Informerar gör Jan Dahlström, förbundsombudsman.

Datum och tid

1 oktober kl. 14:30-16:30.

Plats

Bangårdsgatan 4 A, 5 tr, Uppsala.

Anmälan

Antalet platser är begränsat, anmäl dig så snart som möjligt men senast 25 september. Vårdförbundet bjuder på fika.

Här anmäler du dig till pensionsinformation 1 oktober, region/kommun.

För dig som är privatanställd

Vårdförbundet bjuder in dig med utbildning som sjuksköterska, barnmorska, biomedicinsk analytiker eller röntgensjuksköterska inom privat sektor och har tjänstepensionen ITP till ett seminarium som hjälper dig att fatta trygga och välgrundade beslut kring din pension.

Tjänstepensionen en viktig del av din pension. Tjänstepensionen är ett komplement till den allmänna pensionen och utgör många gånger en betydande del av din framtida pension.

Informerar gör Jan Dahlström, förbundsombudsman.

Datum och tid

1 oktober 17:00-19:00.

Plats

Bangårdsgatan 4 A, 5 tr.

Anmälan

Antalet platser är begränsat, anmäl dig så snart som möjligt men senast 25 september. Vårdförbundet bjuder på enklare förtäring.

Här anmäler du dig till pensionsinformation 1 oktober, privatanställd.