Du har väl inte missat vår sommarkampanj för att värva fler kollegor till Vårdförbundet? Som en del av detta startar vi nu en fototävling. Fota dig och dina kollegor för att hjälpa till att sprida vår värvningskampanj- och vinn fina priser till arbetsplatsen!

Fram till 31 augusti får den som blir ny medlem och den som värvar en ny medlem presentkort från Sverigechecken värt 150 kronor. Ett presentkort för varje ny medlem! Fler medlemmar ger större möjligheter att påverka - därför vill vi att så många som möjligt blir en av oss.

Med fokus på rekrytering och synlighet vill vi slå ett ytterligare slag för kampanjen -genom digitala satsningar, värvningserbjudande och synlighet på arbetsplatsen gör vi detta tillsammans!

Vem vinner?

Alla deltagande arbetsplatser kommer att få priser till medlemmarna på arbetsplatsen.

Den arbetsplats som vi bedömer är mest kreativa och rekryterande på sitt foto vinner dessutom pris för mest kreativa gruppbild och uppmärksammas särskilt.

Så här går tävlingen till

Ta en gruppbild med dina kollegor (sjuksköterskor, biomedicinska analytiker, barnmorskor och/eller röntgensjuksköterskor).  Posera med kampanjaffisch från Vårdförbundets sommarkampanj 2021. Var kreativa och inbjudande - fundera på hur er bild kan locka flera att bli en av oss!

Fyll i och ladda upp bilden i formuläret nedan. Tävlingen pågår till den 31 augusti.

Ladda ner kampanjaffischer från Medlemsbutiken

Att tänka på

Var kreativa - men tänk på nedan viktiga punkter:

  1. Få tillstånd. Många arbetsplatser inom hälso- och sjukvården har strikta regler för fotografering och filmning. Så var noga med att få ett tillstånd av verksamhetschef, avdelningschef eller motsvarande innan ni antar er fotoutmaningen!
  2. Tänk på patientsekretessen. Efter medgivande från chef är det viktigt att se till att fotograferingen inte sker på ett sätt som kan innebära att patientsekretessen äventyras eller att någons personliga integritet kränks.
  3. Samtycke. Alla som deltar på bilden ska vara okej med att delta och synas i Vårdförbundets digitala kanaler där bilderna kan komma att publiceras.
  4. Användbart foto. Ta fotot i liggande format - och skicka in det i originalstorlek, för att det ska kunna användas i digitala kanaler.

Delta i fototävling - avdelning Uppsala

Dina uppgifter behandlas enligt gällande dataskyddslagstiftning. Läs mer om hur Vårdförbundet hanterar personuppgifter här

Godkänner hantering Personuppgifter