Vi behöver bli fler som representerar Uppsala vid Vårdförbundets kongress. Därför genomför vi ett extra årsmöte den 9-10 februari där vi väljer ytterligare kongressombud. Nominera någon du tycker skulle passa - kanske är det du som är intresserad av detta spännande uppdrag?

Känn kraften!

Att vara förtroendevald i Vårdförbundet Uppsala är ett uppdrag fyllt av möjligheter, gemenskap, kraft och framåtanda. Vi vill påverka och förbättra för dig och dina kollegor - så att ni får de bästa förutsättningarna i yrkes- och arbetslivet. Detta gör vi  genom att vara många och jobba tillsammans.

Som kongressombud representerar du alla medlemmar i avdelningen och är med och fattar beslut om hela Vårdförbundets riktning och verksamhet vid kongressen, Vårdförbundets högst beslutande organ. Kongressen samlas vart fjärde år, nästa kongress är den 13-16 maj 2022.

Vi har idag 6 ordinarie kongressombud, valda vid årsmötet i höstas. Baserat på det medlemsantal avdelning Uppsala har idag har vi preliminärt 7 mandat vid kongressen, så ytterligare ett (1) ordinarie kongressombud och eventuellt några ersättare behöver väljas.

Läs mer om att vara kongressombud

Nu kan du nominera!

Känner du att det här uppdraget skulle vara något för dig? Eller har du en kollega som är medlem och som skulle passa för uppdraget? Passa då på att nominera den personen - senast den 26 januari!

Valet genomförs genom en digital omröstning i ett extra årsmöte som pågår den 9-10 februari. Mer information och detaljer om detta kommer lite längre fram.

Nominera till avdelning Uppsala

Den nominerade är medlem, tillfrågad och införstådd med vad uppdraget innebär

Dina uppgifter behandlas enligt gällande dataskyddslagstiftning. Läs mer om hur Vårdförbundet hanterar personuppgifter här

Godkänner hantering Personuppgifter