I samband med de internationella yrkesdagarna vill vi uppmärksamma dig som jobbar inom yrket. Nominera någon du tycker bidrar till arbetsplatsen och yrkesutvecklingen på ett engagerat och inspirerande sätt.

Grattis till alla sjuksköterskor på er yrkesdag! 

Den 12 maj är det din yrkesdag vilket Vårdförbundet Uppsala vill uppmärksamma. 

Har du en medlemskollega som sätter guldkant på din arbetsdag?

Finns det någon som utmärker sig på arbetsplatsen, lyfter yrket, eller som du ser upp till? Nu har du chansen att uppmärksamma denna person genom att nominera denne till "Årets sjuksköterska i avdelning Uppsala - 2022".

Vi behöver din  nominering senast 12maj!

Avdelningsstyrelsen kommer sedan utse en värdig vinnare baserat på motivering av nominering. Här är det upp till dig, som nominerar, att gnugga hjärncellerna och lyfta varandra genom beröm och uppskattning och det går självklart att nominera flera kollegor. Vinnaren kommer uppmärksammas med ett fint pris under årsmötet hösten 2022. 

PS. Visa uppskattning till varandra på arbetsplatserna! Ge beröm och hjälps åt att lyfta varandras kompetenser. Tillsammans är vi starka! DS.

Uppsala - Nominera en fantastisk kollega!

Den som nomineras är medlem i Vårdförbundet och har godkänt att bli nominerad

Dina uppgifter behandlas enligt gällande dataskyddslagstiftning. Läs mer om hur Vårdförbundet hanterar personuppgifter här

Godkännande