I samband med de internationella yrkesdagarna vill vi uppmärksamma dig som jobbar inom yrket. Nominera någon du tycker bidrar till arbetsplatsen och yrkesutvecklingen på ett engagerat och inspirerande sätt.

Den 8 november  är det din yrkesdag vilket Vårdförbundet Uppsala vill uppmärksamma redan nu. Vi vill i samband med vårt årsmöte passa på att göra något särskilt för att hylla dig och dina kollegor för era livsviktiga insatser.

Har du en medlemskollega som sätter guldkant på din arbetsdag?

Någon som utmärker sig på arbetsplatsen, lyfter yrket, eller som du ser upp till? Nu har du chansen att uppmärksamma denna person genom att nominera denne till "Årets röntgensjuksköterska i avdelning Uppsala".

Vi behöver din nominering senast 15 september! 

Avdelningsstyrelsen kommer sedan utse en vinnare utifrån de motiveringar som skickas in. Här är det upp till dig som nominerar, att tänka till och lyfta din kollega genom att beskriva vad som gör din kollega så bra och speciell. Det går självklart att nominera flera kollegor.

Vinnaren kommer uppmärksammas med ett fint pris under årsmötet den 12 oktober.

Uppsala - Nominera en fantastisk kollega!

Den som nomineras är medlem i Vårdförbundet och har godkänt att bli nominerad

Dina uppgifter behandlas enligt gällande dataskyddslagstiftning. Läs mer om hur Vårdförbundet hanterar personuppgifter här

Godkännande