Den 8:e november är det din yrkesdag vilket Vårdförbundet Uppsala vill uppmärksamma. Så nominera en medlemskollega som du vill hylla, senast den 24 september!

Du som är röntgensjuksköterska ska veta att du är viktig!

Det är du som ansvarar för att patienten ska kunna genomgå sin radiografiska undersökning med minsta stråldos och med bibehållen bildkvalité.

Du fördjupar dig och hänger med den snabba teknologiska utvecklingen, du har ansvar för patientens omvårdnad, du optimerar bilder och undersökningsmetoder och du skapar diagnostiska underlag med hög kvalité - kort sagt gör du ett strålande arbete!

Har du en medlemskollega som sätter guldkant på din arbetsdag?

Avdelningsstyrelsen önskar att vi kunde tacka och gratulera, var och en av er, för det arbete ni utför. Speciellt efter snart två år med pandemi. Därför vill vi passa på att göra något särskilt för att hylla dig för dina livsviktiga insatser.

Så har du någon som utmärker sig på arbetsplatsen, lyfter yrket, eller som du ser upp till? 

Nu har du chansen att uppmärksamma denna person genom att nominera denne till "Årets röntgensjuksköterska i avdelning Uppsala - 2021". Vi behöver din nominering senast måndag 24 september!

Avdelningsstyrelsen kommer sedan utse en värdig vinnare baserat på motivering av nominering. Här är det upp till dig, som nominerar, att gnugga hjärncellerna och lyfta varandra genom beröm och uppskattning och det går självklart att nominera flera kollegor. Vinnaren kommer uppmärksammas med ett fint pris under årsmötet 12:e oktober, 2021.

PS. Visa uppskattning till varandra på arbetsplatserna! Ge beröm och hjälps åt att lyfta varandras kompetenser. Tillsammans är vi starka! DS.

Uppsala - Nominera en fantastisk kollega!

Den som nomineras är medlem i Vårdförbundet och har godkänt att bli nominerad

Dina uppgifter behandlas enligt gällande dataskyddslagstiftning. Läs mer om hur Vårdförbundet hanterar personuppgifter här

Godkännande