Här kommer ett unikt erbjudande för dig som är medlem i Vårdförbundet. Vi vet att du arbetat under extrema villkor under pandemin och att du fått sätta livet på paus under lång tid. Djurgården Fotboll är en förening av många, som uppskattar det otroliga arbete du och dina kollegor utfört och vill ge dig något tillbaka.

Djurgården Fotboll vill hylla de hjältar inom vården som tappert stridit natt och dag, och varit avgörande för att återigen öppna arenorna och vara tillsammans. Tillsammans på läktarna.

Den 16 oktober när DIF möter Kristianstad FC och 23 oktober när de möter Kalmar FF, öppnar de upp sektioner för hjältarna i vården. De bjuder in dig och din familj eller vänner, att gå på fotboll. Välj vilken match du vill gå på och ta med dig någon eller några du tycker om!

De anställda inom vården har gjort och gör fortfarande exceptionella insatser för att våra nära och kära ska må bra, för att samhället ska kunna fortsätta fungera – i alla fall något så när som vi hoppas kunna uppleva det. För mig är det en ära att kunna bjuda in dessa hjältar för att se oss spela fotboll. Det blir en välförtjänt paus från den slitsamma vardag som de annars hanterar. De förtjänar vår tacksamhet, säger Djurgårdens vd Henrik Berggren.

Vill du ha biljetter? Klicka här!