Här kommer en fint erbjudande för dig som är medlem i Vårdförbundet. Den 4 oktober visar Zita Folkets bio, Leva tills jag dör - en film om vad det innebär att leva livet fullt ut, ända in i slutet. Som visar på äldreomsorgens utmaningar och ålderdomens möjligheter. Och du får köpa biljett för halva priset!

Tisdagen den 4 oktober klockan 18.15 erbjuds du som medlem att se den fantastiska filmen Leva tills jag dör på Zita Folkets bio, Birger Jarlsgatan 37 i Stockholm, för halva priset. Det går även bra att bjuda med en kollega som ännu inte är medlem i Vårdförbundet - för halva priset!

Leva tills jag dör väcker många frågor och känslor - både hur det är för anhöriga, de boende och inte minst för dem som dagligen arbetar med äldre och sjuka människor. 

Filmvisningen följs av ett samtal om vår sista tid i livet. Vem styr hur den ser ut och hur kan vi påverka? Hur talar vi om döden med gamla och deras närstående? I panelen sitter en av filmens regissörer Åsa Ekman samt Ingela Sjöberg, VD på Goesart och Thomas Schneider, utvecklingschef på Bräcke Diakoni. Även du i publiken är naturligtvis välkommen att delta i samtalet eller dela dina frågor och reflektioner.

Läs mer om filmen - Leva tills jag dör!


Vill du köpa biljetter? 

Ordinarie pris är 135:- och som medlem får du köpa biljetter för 50%. Du köper din biljett i biljettkassan på Zita Folkets bio, Birger Jarlsgatan 37 i Stockholm. Uppge att du är medlem i Vårdförbundet när du köper din biljett. 

Frågor?
Kontakta Ellen Luc Lago, Vårdförbundet via ellen.luc@vardforbundet.se