• Extra årsmöte - nominera din kandidat!

  Vi söker fler som vill vara med och driva Vårdförbundets verksamhet och leda avdelning Stockholm framåt. Har du eller någon du känner engagemanget, drivet och viljan - nominera!

 • Samlade in 5475 kronor!

  5 475 kronor samlade Vårdförbundet avdelning Stockholm in till Girl Child Education Fund i samband med årsmötet den 10 oktober. - Det är en organisation som är kopplad till våra professioner och till våra värderingar, säger Emma Jonsson, avdelningsordförande Vårdförbundet Stockholm

 • Manifestation i solidaritet med Irans folk!

  Torsdagen den 27 oktober klockan 17:00 manifesterar Vårdförbundet tillsammans med andra fackförbund på Norrmalmstorg. Kom och visa ditt stöd!

 • Bio - Leva tills jag dör, 50%

  Här kommer en fint erbjudande för dig som är medlem i Vårdförbundet. Den 4 oktober visar Zita Folkets bio, Leva tills jag dör - en film om vad det innebär att leva livet fullt ut, ända in i slutet. Som visar på äldreomsorgens utmaningar och ålderdomens möjligheter. Och du får köpa biljett för halva priset!

 • Sparade semesterdagar inom Region Stockholm

  Vårdförbundet i Stockholm har, till skillnad mot några andra fackförbund i regionen, valt att inte teckna ett lokalt kollektivavtal med Region Stockholm om att nästa år kunna spara fler semesterdagar än de 30 dagar som vårt centrala avtal, Allmänna Bestämmelser (AB), anger.

 • We Love The 2000's - 50% på biljetter!

  Världens största hyllning till 2000-talet kommer äntligen till Sverige. Upplev några av de största artisterna live på Skansen i en spektakulär och fartfylld show. Som medlem i Vårdförbundet får du köpa biljetter för halva priset!

 • Information om övertid i kommun och region

  I vårt nya avtal med regioner och kommuner finns nya krav på arbetsgivaren för hur de ska hantera övertid. Läs om vad det innebär och vad vi tycker och gör för att avtalet ska följas.

 • Nominera och se vilka som är nominerade!

  Vårdförbundet Stockholm söker dig som vill vara med och påverka Vårdförbundets verksamhet. Har du eller någon du känner engagemanget, drivet och viljan - nominera! Valet sker vid årsmötet i höst.

 • Duran Duran 28 maj - 2 för 1 på biljetter!

  Hungry Like the Wolf, Ordinary World, Girls on Film, A View to a Kill... 80-talsikonerna Duran Duran har massor av hits i bagaget. På lördag gästar de Skansen och som medlem i Vårdförbundet har du möjlighet att uppleva dem, till ett superbra pris!

 • Medlemserbjudande - En kväll med teater!

  Här kommer en fint erbjudande för dig som är medlem i Vårdförbundet. Strindbergs Intima Teater har premiär på Spöksonaten - en föreställning om demens. Med ett fast grepp om rullatorn navigeras du genom kval, lögner, hopp och förtvivlan, med en god portion humor.