Du som är eller har varit förtroendevald.  Vårdförbundet avdelning Skåne söker ny medlem till Team support och utbildning!

Vi söker medlem till Team support och utbildning,  för ett Skåneövergripande uppdrag för dig som känner stort engagemang och driv.

Det här är uppdraget

Team support och utbildning har många roliga och givande uppdrag. Teamet ansvarar bland annat för att:

  • Utbilda nya förtroendevalda
  • Stötta medlemmar i kontakt med arbetsgivaren
  • Vara med på medlemsmöten
  • Göra arbetsplatsbesök
  • Anordna aktiviteter för att synliggöra Vårdförbundets arbete
  • Planera och medverka vid event där vi träffar medlemmar.

Om  teamet

Teamet består idag av nio förtroendevalda som är lokaliserade runt omkring i Skåne. Trots avstånden är samarbetet i teamet väl fungerande. Teamet kännetecknas av att det är högt i tak i våra diskussioner och vi är rädda om varandra.

Vem är det vi söker?

Personligt intresse och engagemang styr, utifrån uppdragets innehåll och avdelningens behov, vad de olika teammedlemmarna ägnar sin fackliga tid åt. Eftersom uppdraget omfattas av facklig tid inom Region Skåne så behöver du som söker uppdraget vara anställd inom Region Skåne.

Det är även önskvärt att du är förtroendevald på din nuvarande arbetsplats eller har varit det tidigare. Detta för att du i så fall redan har värdefull kunskap för uppdraget. Inom uppdraget kommer du även att få utbildning av Vårdförbundet för att stärka din fackliga kompetens.

Intresserad? Kontakta oss!

Rekrytering sker löpande så tveka inte att höra av dig med en intresseanmälan. Vi ser fram emot att höra av dig! 

Har du några frågor eller funderingar kontakta: 

Susanne Alm
Susanne.alm@skane.se
eller
0725–938944

Intresseanmälan till Team Support och utbildning

Dina personuppgifter behandlas enligt gällande dataskyddslagstiftning. Läs mer om hur Vårdförbundet hanterar personuppgifter här.

Godkännande