Är du nyfiken på att utvecklas i din roll som förtroendevald? Känns det som att du vill engagera dig mer? Skicka då in din ansökan - vi söker ny medlem till HSO-teamet!

Huvudskyddsombud inom förvaltning Primärvården 

Vi i Vårdförbundet avdelning Skåne söker dig som är intresserad av att utvecklas i din roll som förtroendevald/skyddsombud. Om det är du så finns det nu möjlighet för dig att ta ett uppdrag som huvudskyddsombud inom förvaltning Primärvården (område nordväst och mellersta Skåne). 

Som huvudskyddsombud kommer du, tillsammans med Pernilla Knutsson och Anna-Lena Modigh, ha en samordnande och stödjande funktion gentemot förtroendevalda/skyddsombud på arbetsplatser inom Primärvården i Region Skåne. Ni hjälps åt och svarar för kommunikation, stöd, information- och kunskapsspridning till de förtroendevalda inom Primärvården. 

Uppdraget

I uppdraget som huvudskyddsombud kommer du att ingå i Vårdförbundet avdelning Skånes HSO-team, ett väletablerat team med erfarna kollegor som regelbundet träffas och genomför teamaktiviteter för att stärkas i uppdraget som huvudskyddsombud.

Som huvudskyddsombud medverkar du aktivt vid samverkansmöten och andra partsgemensamma möten på nivå över verksamhetsnivå, samt driver frågor i enlighet med Vårdförbundets politik och medverkar som stöd till medlem vid rehabilitering. 

Hur anmäler jag mitt intresse? 

Skicka din intresseanmälan så snart du kan, vi tillämpar löpande rekrytering med tillträde enligt överenskommelse. Du behöver ha en anställning inom Region Skåne samt vara förtroendevald för att ta dig an ett uppdrag som huvudskyddsombud. Skriv en kort presentation om dig själv och beskriv varför du är intresserad av uppdraget.

Vid frågor gällande uppdrag i team HSO kontakta:  Anna-Karin Bengtsson

Vi ser fram emot att höra av dig! 

Intresseanmälan till Team HSO

Dina personuppgifter behandlas enligt gällande dataskyddslagstiftning. Läs mer om hur Vårdförbundet hanterar personuppgifter här.

Godkännande