Nu behövs det fler förtroendevalda till vårt HSO-team, i avdelning Skåne. Ett spännande och utvecklande uppdrag för dig med engagemang och driv!

Team HSO söker dig som vill ha ett uppdrag som huvudskyddsombud på sjukhusen i Lund och Malmö inom förvaltning SUS. 

Det här är uppdraget

Team HSO har en samordnande och stödjande funktion gentemot förtroendevalda/skyddsombud på arbetsplatser inom Region Skåne samt svarar för kommunikation, information- och kunskapsspridning till dessa. 

Du kommer att arbeta i ett väletablerat team med erfarna kollegor och regelbundet delta i träffar och teamaktiviteter för att stärka dig i ditt uppdrag.

Som huvudskyddsombud medverkar du aktivt vid samverkansmöten och andra partsgemensamma möten på nivå över verksamhetsnivå, samt driver frågor i enlighet med Vårdförbundets politik och medverkar som stöd till medlem vid rehabilitering. 

 

Intresserad? Kontakta oss!

Din intresseanmälan önskar vi snarast då vi tillämpar löpande rekrytering med tillträde enligt överenskommelse. Du behöver ha en anställning inom Region Skåne samt vara förtroendevald för att kunna lämna in intresseanmälan. Skriv varför du är intresserad av uppdraget och en kort presentation av dig själv. 

Vi ser fram emot att höra av dig! 

Vid frågor gällande uppdrag i team HSO kontakta:  Anna-Karin Bengtsson, anna-karin.bengtsson@vardforbundet.se.

 

Intresseanmälan till Team HSO

Dina personuppgifter behandlas enligt gällande dataskyddslagstiftning. Läs mer om hur Vårdförbundet hanterar personuppgifter här.

Godkännande