Nu behövs det fler förtroendevalda till våra team, både som HSO (huvudskyddsombud) samt i Support- och utbildningsteamet. Båda uppdragen är spännande och utvecklande för dig med engagemang och driv!

Som teammedlem åtar du dig att svara för att synliggöra och förmedla Vårdförbundet och Vårdförbundets politik.

Som person är du van att jobba målstyrt, du är orädd och pedagogisk, har en god samarbetsförmåga och kan anpassa ditt arbetssätt efter person och situation. Du ska trivas med att arbeta med uppsökande verksamhet och att vara där medlemmar och potentiella medlemmar finns.

Du kommer att arbeta i ett väletablerat team med erfarna kollegor och regelbundet delta i träffar och teamaktiviteter för att stärka dig i ditt uppdrag.

Team HSO

Team HSO har en samordnande och stödjande funktion gentemot förtroendevalda/skyddsombud på arbetsplatser inom Region Skåne samt svarar för kommunikation, information- och kunskapsspridning till dessa.

Som huvudskyddsombud medverkar du aktivt i partsgemensamma möten på nivå över verksamhetsnivå och medverkar som stöd till enskild medlem vid rehabilitering.

Team Support och Utbildning

Teamet ansvarar bland annat för att utbilda nya förtroendevalda, stötta medlemmar i kontakt med arbetsgivaren, vara med på medlemsmöten, göra arbetsplatsbesök, anordna aktiviteter för att synliggöra Vårdförbundets arbete samt planera och medverka vid event där vi träffar medlemmar.

Intresseanmälan

Din intresseanmälan önskar vi snarast då vi tillämpar löpande rekrytering med tillträde enligt överenskommelse. Du hittar intresseanmälan för respektive team längst ner på sidan. 

Eftersom uppdraget omfattas av facklig tid inom Region Skåne så behöver du som söker uppdraget vara anställd inom Region Skåne.

Det är även önskvärt att du är förtroendevald eller har varit det tidigare, detta för att du i så fall redan har värdefull kunskap för uppdraget. 

Vi ser fram emot att höra av dig! 

Har du några frågor eller funderingar kontakta: Malin Tillgren malin.tillgren@vardforbundet.se.

Intresseanmälan till Team HSO

Dina personuppgifter behandlas enligt gällande dataskyddslagstiftning. Läs mer om hur Vårdförbundet hanterar personuppgifter här.

Godkännande

Intresseanmälan till Team Support och utbildning

Dina personuppgifter behandlas enligt gällande dataskyddslagstiftning. Läs mer om hur Vårdförbundet hanterar personuppgifter här.

Godkännande