Upplev den världskända konstnären Vincent van Goghs konstnärskap på ett helt nytt sätt. Van Gogh Alive är en digital konstupplevelse med levande grafik och musik, väggar, golv och tak förvandlas till konstverk! Utställningen har visats över hela världen och nu är det Malmös tur. Som medlem har du chans att se den till ett rabatterat pris.

Tänk dig, en magisk värld där världskända målningar får liv!

Är du medlem har du möjlighet att gå 2 för 1, dessutom till rabatterat pris! Varför inte ta med en kollega eller vän som inte är medlem, men kanske sugen på att bli?

Det här är ingen vanlig konstutställning. Du smyger dig inte igenom tysta gallerier och  upplever konsten på avstånd, du kliver in i dem! Van Goghs kreationer har ställts ut och beundrats i över ett sekel – men aldrig så här. 

Den 30 september - 14 januari 2024 visas utställningen på Malmömässan i Malmö.

Jag vill läsa mer och köpa biljetter

Som medlem får du köpa två biljetter till priset av en, och dessutom till ett rabatterat pris, vuxen 225 kronor och student, ungdom (upp till 18 år) och senior 195 kronor. När du valt vilken föreställning du vill köpa biljetter till klickar du dig vidare till kassan. Här fyller du i kampanjkoden, då uppdateras priset! Antal biljetter är begränsat.

Kampanjkod: VÅRD2023

Frågor?

Har du frågor om biljetter, kontakta Tickster via support@tickster.com eller 0771-47 70 70. Övriga frågor, kontakta arrangören via info@nordicexhibitions.se