Här kommer ett unikt erbjudande för dig som är medlem i Vårdförbundet. Vi vet att du arbetat under extrema villkor genom pandemin och att du fått sätta livet på paus under lång tid. Malmö Redhawks är en förening av många, som uppskattar det otroliga arbete du och dina kollegor utfört och vill ge dig något tillbaka.

Det är med stor glädje Malmö Redhawks erbjuder dig att gå på hockey. Du som kämpat dag som natt och varit avgörande för att återigen öppna arenorna och vara tillsammans. Tillsammans på läktarna.

När MIF möter Örebro 8 december, Luleå 11 december, Timrå 21 december  och Växjö 28 december är du välkommen till Malmö Arena.

Hoppas du hittar en match som passar och ta med din familj, vän eller någon annan du tycker om för en spännande kväll tillsammans!


"Pandemin har utmanat oss allihop på ett eller annat sätt. Den insats som all vårdpersonal stått för under snart två års tid och fortsatt står för har varit helt fantastiskt och har vår fulla beundran. När vi fick frågan om att bjuda på lite matchbiljetter var den en självklarhet. Det är helt enkelt vår och samhällets tur att bjuda tillbaka nu.

Från hela Malmö Redhawks vill vi rikta ett stort tack till alla er för att ni finns och jag hoppas att ni får en grym kväll hos oss."

säger Malmö Redhawks VD Patrik Sylvegård. 

Vill du ha matchbiljetter? Klicka här!

Lösenord: HYLLAVARDEN

Som medlem får du boka två biljetter gratis. Det går att köpa extra biljetter till reducerat pris, vuxen 150:- och barn 50:- 

Frågor?
Kontakta Ellen Luc Lago, Vårdförbundet  ellen.luc@vardforbundet.se