Vill du vara med och påverka framtiden i din avdelning? Då är höstens årsmöte något för dig! Det är också ett utmärkt tillfälle att träffa kollegor, njuta av god mat och ha roligt tillsammans.

Alla medlemmar är välkomna. Årsmötet är ett enkelt sätt att engagera sig  och påverka villkoren, yrket och vården för alla!  Vi röstar och beslutar om olika förslag  – ett tillfälle att göra skillnad för dig och dina kollegor.

Tid: 28 september 14.00

Plats: Scandic Hotels Luleå

Program

Vi börjar dagen med mingel, fika och registrering från kl. 14:00. Därefter öppnar årsmötet kl. 14:30. Men det är inte allt det blir också föreläsning och så avslutar vi  med en tvårätters middag.

Under dagen deltar förbundsordförande Sineva Ribeiro.

Föreläsare: Rebecca Selberg
Rebecca är docent i genusvetenskap vid Lunds universitet samt docent i sociologi vid Linnéuniversitetet. Hon är forskare vid Skånes universitetssjukhus, VO intensiv- och perioperativ vård, och kulturskribent för Aftonbladet Kultur och Sydsvenskan.

Anmälan 

Sista anmälningsdag är 14 september. 

ANMÄL DIG TILL ÅRSMÖTET

Skriv en motion – ett förslag till förändring 

En motion är ett bra sätt att föra fram din åsikt på. Det kan vara en idé om något som du vill att Vårdförbundet arbetar vidare med, men det kan också vara något som du tycker att Vårdförbundet ska göra annorlunda. Vad är viktigt för dig? 

Skicka in din motion via e-post senast 31 augusti till verksamhetshandlaggare@vardforbundet.se

Vill du ha tips på hur du skriver en motion?

Klicka här för att få skrivtips och för att läsa mer om motioner.