Studerar du till röntgensjuksköterska, biomedicinsk analytiker eller sjuksköterska? Vill du jobba för ett yrkesförbund som utvecklar din profession och står upp för din akademiska kompetens? Då kan du vara den vi söker!

Vårdförbundet söker dig som studerar och som samtidigt vill rekrytera nya studentmedlemmar genom att informera om vår verksamhet och vårt studentmedlemskap främst via klasspresentationer.

Du kommer att vara en av ett tiotal studentinformatörer som utgår från lärosätena runt om i landet. En studenthandläggare på Vårdförbundets kansli stöttar och samordnar dig i ditt uppdrag. Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet från en liknande roll. Du får internutbildning om Vårdförbundet och en introduktion i marknadsföring.

Vi söker dig som är:

  • Medlem i Vårdförbundet
  • Student vid Jönköpings universitet, Linneuniversitetet eller Linköpinings universitet och läser till antingen sjuksköterska, röntgensjuksköterska eller biomedicinsk analytiker på grundnivå. Du får gärna ha kommit en bit in i din utbildning. 
  • Sugen på att rekrytera studenter till Vårdförbundet och driva vår studentverksamhet framåt.
  • Har erfarenhet av att tala inför större grupper.
  • Strukturerad, självgående och lösningsfokuserad.

För att trivas med jobbet som studentinformatör är det är viktigt att du delar Vårdförbundets värderingar och är intresserad av Vårdförbundets verksamhet.

Vi är olika, och tycker att olikheter är bra för att få varierande inspel och synsätt på våra frågor. Vi söker därför medarbetare med varierande bakgrund, erfarenheter, kunskaper och personligheter för att få mesta möjliga mångfald till verksamheten.

Tjänsten är en allmän visstidsanställning under ca 1 år och omfattar ca 10-20 timmar/månad under terminstid. Resor ingår i arbetet men du kommer utgå från din studieort. Arbetet är tänkt att kunna kombineras med dina ordinarie studier.

Frågor besvaras av:

Angelica Kron, studenthandläggare Tel: 072-580 61 38 E-post: angelica.kron@vardforbundet.se

Fackliga företrädare på Vårdförbundet är Tomas Persson, Akademikerföreningen, tfn 08-14 78 82, Gun-Britt Lindkvist, Unionenklubben tfn 08-14 78 91.