Här kommer en hälsning från nya avdelningsstyrelsen och en önskan om att få din input inför verksamhetsplaneringen 2022. Dessutom förmedlar vi stolt ett unikt erbjudande till dig som medlem, när Kalmar FF vill visa sin uppskattning för ditt livsviktiga arbete under pandemin!

Ute börjar höstmörker och kyla breda ut sig, men inne i styrelserummet värms vi av förtroendet som du har gett oss. Vi ser fram emot att tillsammans med dig, ta vara på fackliga intressen och utveckling av våra professioner i Kalmar län under kommande 4 år. Stort tack!


Från vänster: Emma Söderström, Pia Olofsson, Pernilla Petersson (vice ordförande), Tora Dahlström (ordförande), Mari Eklind och Rebecca Håkansson. Lotten Berggren saknas.

Våra kontaktuppgifter finns på Vårdförbundets webbplats, för Kalmar län. Kom ihåg att du som medlem är oerhört betydelsefull. Tillsammans med förtroendevald, tillika skyddsombud, på din arbetsplats och oss i styrelsen, gör vi stor skillnad för våra arbetsvillkor och förutsättningar i yrket, möjligheter till utveckling i arbetslivet och för en god och säker hälso- och sjukvård.


Nu önskar vi din input till verksamhetsplaneringen för 2022. Vad har du för förslag? Vad vill du att vi gör tillsammans 2022? Vi behöver ditt svar senast den 14 oktober.

Här kan du lämna dina förslag till verksamhetsplaneringen!


Kalmar FF bjuder på matchbiljetter!

Onsdagen den 27 oktober klockan 19.00 när Kalmar FF möter Varbergs BoIS har de tillgängliggjort en avståndsanpassad sektion till Vårdförbundets medlemmar, för en härlig fotbollsupplevelse på Guldfågeln Arena i Kalmar. Ta med din familj, vänner eller någon annan du tycker om, och gå på fotboll!  


Det känns fantastiskt fint att få bjuda Vårdförbundets medlemmar på vår match hemma mot Varberg, som ett tack för alla insatser de gjort under pandemin. Vi har alla på olika sätt lidit under pandemin och de som nu får möjligheten att ta med sig sina nära och kära på en härlig fotbollsupplevelse har stått längst fram vid frontlinjen under mer än 1,5 års tid. Samhället i stort är skyldiga all vårdpersonal ett stort tack för deras arbete och från Kalmar FFs sida är detta ett första tack till alla hjältar i vården,

säger Markus Rosenlund, klubbchef i Kalmar FF.


Med stolthet och glädje tar vi emot Kalmar FF:s hyllning till Vårdförbundets medlemmar som ger allt i den livsviktiga matchen mot coronaviruset,

säger Tora Dahlström, ordförande Vårdförbundet i Kalmar län.

Vill du ha matchbiljetter? Klicka här!