• Information från avdelningsstyrelsen

  En rapport som bland annat innehåller information från årsmötet, nya ledamöter i styrelsen och synlighetsmånaden.

 • Anmäl dig och vinn fina priser!

  Under november månad kommer vi, avdelning Kalmar, att synas mer än vanligt. Du som medlem har möjlighet att anmäla dig till utlottningar och vinna fina priser!

 • IK Oskarshamn - HV71, vi bjuder på din biljett!

  Den 22 november klockan 19.00 när IK Oskarshamn möter HV71 i BE-GE Hockeycenter, bjuder Vårdförbundet dig på en biljett till matchen. Missa inte när Smålandslagen möts i en kokande ishall, i kampen om SM-guldet!

 • Kalmar FF-GIF Sundsvall, vi bjuder på din biljett!

  Den 6 november klockan 15.00 när Kalmar FF möter GIF Sundsvall på Guldfågeln Arena, bjuder Vårdförbundet dig som är medlem, på en biljett till matchen. Upplev stämningen och spänningen tillsammans med tusentals andra, i kampen om pallplats och spel i nästa års Europacuper! 

 • Nominera eller se vilka som är nominerade!

  Den 6 oktober är det årsmöte och Vårdförbundet Kalmar län kommer att hålla ett fyllnadsval till styrelseledamot avdelning. Är du eller känner du någon som är klok, nyfiken, uthållig och beredd att jobba hårt för förbättringar?

 • Extra årsmöte - valberedare

  Vi behöver bli fler valberedare i Kalmar. Så passa på att nominera fram till den 3 maj klockan 15:00 och delta sedan på vårt extra årsmöte som hålls 4- 5 maj. Den digitala omröstningen pågår under 2 dagar.

 • Vi SYNS i maj - vinn fina priser!

  Under maj månad kommer vi, avdelning Kalmar att synas mer än vanligt och genomföra aktiviteter i form av tävlingar och utlottningar. Häng på och vinn fina priser till både dig själv och din arbetsplats!

 • Att vara chefsmedlem i Vårdförbundet

  Välkommen till en digital träff den 16 december kl 14.30, där vi pratar om att vara chefsmedlem i Vårdförbundet, hur vi tillsammans kan arbeta för dina arbetsvillkor. Delta och möt kollegor och Vårdförbundets chefsspecialister.

 • Tävlingar och utlottningar i november!

  Under november månad kommer vi, avdelning Kalmar att synas mer än vanligt och genomföra aktiviteter i form av tävlingar och utlottningar. Häng på och vinn fina priser till både dig själv och din arbetsplats!

 • Kalmar FF bjuder på matchbiljetter

  Här kommer en hälsning från nya avdelningsstyrelsen och en önskan om att få din input inför verksamhetsplaneringen 2022. Dessutom förmedlar vi stolt ett unikt erbjudande till dig som medlem, när Kalmar FF vill visa sin uppskattning för ditt livsviktiga arbete under pandemin!