Det är dags för årsmöte i din avdelning - ett extra viktigt möte. Vi röstar och beslutar om olika förslag, kanske just ditt, och lyssnar till en föreläsning om etisk stress. Dessutom är det ett tillfälle att ses tillsammans, äta gott och skratta med kollegorna utanför jobbet! 

Att vara med på årsmötet är ett enkelt sätt att engagera sig i vad avdelningen ska göra och tycka. Dina tankar och idéer är viktiga för Vårdförbundets utveckling, låt dom inte stanna i fikarummet!

Datum och plats

27 september på IKHP-stugan Huskvarna

Program

Dagen inleds klockan 17.45 med registrering och mingel med dina kollegor.

Därefter årsmöte och kvällen avslutas med buffé och  med föreställningen "Skratt- inget man skojar bort" med Henrik Widegren som är läkare, låtskrivare och artist! 

Anmälan 

Sista anmälningsdag är den 8 september.

ANMÄL DIG TILL ÅRSMÖTET

Nominera någon som vill förändra!

Fram till den 15 augusti har du kunnat nominera dig själv eller någon du känner, som har drivet, viljan och engagemanget att förändra.

SE VILKA SOM NOMINERATS!

Du kan fortfarande nominera till uppdraget som valberedare! 

Även om sista nomineringsdag har passerat kan du, ända fram till årsmötet, nominera någon som skulle passa i uppdraget som avdelningsvalberedare! 

Det gör du genom att fylla i detta formulär.  

Skriv en motion – ett förslag till förändring

En motion är ett bra sätt att föra fram din åsikt på. Det kan vara en idé om något som du vill att Vårdförbundet arbetar vidare med, men det kan också vara något som du tycker att Vårdförbundet ska göra annorlunda. Vad är viktigt för dig? 

Skicka in din motion senast 1 september till: info.jonkoping@vardforbundet.se

Tips på hur du skriver en motion