Den 6 oktober klockan 15.00-17.00 är du som förtroendevald skolsköterska välkommen till en digital nätverksträff tillsammans med andra förtroendevalda skolsköterskor i din kommun och i avdelning Kronoberg. Vi pratar ön, arbetsmiljö, MLA (medicinskt ledningsansvarig), arbetsuppgifter i -och utanför ditt ansvar, värdering av yrket, karriärvägar och flexavtal.

Att arbeta som skolsköterska innebär ett stort eget ansvar när det gäller planering, organisering och genomförande av de insatser som ligger inom skolhälsovårdens uppdrag. Men vilket fantastiskt roligt och spännande jobb, långt ifrån en plåstersyster!


Den 6 oktober klockan 15.00-17.00 är du som förtroendevald skolsköterska välkommen till en digital nätverksträff tillsammans med andra förtroendevalda skolsköterskor i din kommun och i avdelning Kronoberg.

Du träffar bland annat Vårdstrateg Annika Wåhlin och Förbundsombudsmännen Michelle Dobos Sandell och Eva-Lotta Lager. Dessutom är det ett perfekt tillfälle att mötas och byta erfarenheter & idéer med varandra. Vi pratar bland annat lön, arbetsmiljö, MLA (medicinskt ledningsansvarig), arbetsuppgifter i -och utanför ditt ansvar, värdering av yrket, karriärvägar och flexavtal.

Läs mer och anmäl dig!