• Digital föreläsning den 12 oktober

  Som medlem i Vårdförbundet är du välkommen att delta i en digital inspirationsföreläsning om den svenska partsmodellen – unikt framgångsrik och värd att försvara. Följ med på några timmars spännande resa och lyssna till Ursula Berge, samhällspolitisk chef på Akademikerförbundet SSR.

 • Vi gratulerar Montserrat!

  Vi vill stimulera och uppmuntra studenter att genom kandidatexamen vara med och utveckla den egna professionen och vården. Varje år delar vi ut ett stipendium på sammanlagt 5 000 kronor bland de som genomfört ett godkänt kandidatexamens-arbete på Hälsohögskolan AB i Jönköping. Årets vinnare är Montserrat Fernández Sánchez! Med motiveringen...

 • Sommarplanering och löneöversyn

  Hej, du som är medlem i Vårdförbundet avdelning Jönköping! Mitt sommarbrev handlar bland annat om sommarplanering - råd och tips kring din semester. Om hur vi har lyckats rekrytera fler medlemmar, vilket gör oss starkare! Samt en hel del annat betydelsefullt som vi gemensamt påverkat.

 • Regionens erbjudande om semestern

  Läs vårt senaste nyhetsbrev om Regionens sätt att lösa sommarens semester, vad som gäller om du varit utomlands och kan, men inte får, arbeta när du kommit hem samt om möjligheten att löneväxla till pensionen.

 • Nominera - påverka idag och i framtiden!

  Nu kan du nominera dig själv eller någon annan som brinner för utveckling, påverkan och att göra skillnad. En möjlighet att vara med och driva Vårdförbundets frågor i Jönköping!

 • Betald specialisttjänstgöring i Aneby kommun

  Aneby kommun och Vårdförbundet har tecknat avtal om AST - Avancerad specialisttjänstgöring för sjuksköterskor.

 • Möte för förtroendevalda i Region Jönköpings Län

  Den 24 februari kl. 15-16 är du som förtroendevald inom Region Jönköpings Län välkommen att delta i ett digitalt möte om vårt avtal och partsarbeten som vi har med SKR/Sobona. Mötet ger dig möjlighet att föra dialog med representanter från avdelningsstyrelsen och förtroendevalda på andra arbetsplatser. Tillsammans byter vi erfarenheter, tankar och idéer med varandra och vi finns för att svara på dina frågor.

 • Inkomna nomineringar

  Här presenteras löpande vilka som har blivit nominerade till uppdraget som avdelningsvalberedare i avdelning Jönköping.

 • Krislägesavtal aktiverat i flera regioner

  SKR och Sobona har beslutat att aktivera krislägesavtalet i bland annat Region Jönköping. Anledningen är avgörande påverkan på personalförsörjningen.

 • Ledigt uppdrag - vi behöver DIG!

  Vi behöver dig till ett spännande, viktigt och utvecklande uppdrag i vår valberedning. Hjälp till att hitta kandidater till den bästa styrelsen för nästa mandatperiod och gör skillnad för dig och dina kollegor i Jönköpings län.