• Till dig som jobbar i Region Jönköpings län

  I mars 2021 presenterade arbetsgivaren en inventering som gjorts av lokala avtal och enskilda arbetsgivarbeslut, gällande olika anställningsvillkor. Några avtal är aktuella för revidering och andra har sagts upp. Läs om var vi befinner oss och hur långt vi kommit i arbetet med Region Jönköping. Vi hoppas också att du vill hjälpa oss att svara på en viktig fråga!

 • Löneöversynen i kommunerna

  Läs en fördjupad analys över löneutfallet i våra kommuner i Jönköpings län.

 • Löneöversynen i Region Jönköpings län

  Hur blev resultatet av senaste årens löneöversyner i regionen? Läs vår fördjupade analys.

 • Digital mötesplats 25 oktober - för dig som chef

  Du vet väl att du får stöd i din chefsroll av personer som arbetar med chefs- och ledarfrågor? Välkommen till en digital mötesplats för att prata om det som är viktigt för dig i din roll. Kanske vad som är aktuellt just nu eller något du brinner lite extra för? Vi kan prata om hur arbetsbelastningen varit under pandemin eller hur kompetensförsörjningen ser ut i din verksamhet. Du bestämmer!

 • Nu kan du anmäla dig till årsmötet!

  Den 7 oktober är det digitalt årsmöte i avdelning Jönköping – och i år är det ett extra viktigt möte. Alla platser i avdelningsstyrelsen, som kongressombud och ersättare samt valberedare står till förfogande och ska väljas om.

 • Digital föreläsning den 12 oktober

  Som medlem i Vårdförbundet är du välkommen att delta i en digital inspirationsföreläsning om den svenska partsmodellen – unikt framgångsrik och värd att försvara. Följ med på några timmars spännande resa och lyssna till Ursula Berge, samhällspolitisk chef på Akademikerförbundet SSR.

 • Vi gratulerar Montserrat!

  Vi vill stimulera och uppmuntra studenter att genom kandidatexamen vara med och utveckla den egna professionen och vården. Varje år delar vi ut ett stipendium på sammanlagt 5 000 kronor bland de som genomfört ett godkänt kandidatexamens-arbete på Hälsohögskolan AB i Jönköping. Årets vinnare är Montserrat Fernández Sánchez! Med motiveringen...

 • Sommarplanering och löneöversyn

  Hej, du som är medlem i Vårdförbundet avdelning Jönköping! Mitt sommarbrev handlar bland annat om sommarplanering - råd och tips kring din semester. Om hur vi har lyckats rekrytera fler medlemmar, vilket gör oss starkare! Samt en hel del annat betydelsefullt som vi gemensamt påverkat.

 • Regionens erbjudande om semestern

  Läs vårt senaste nyhetsbrev om Regionens sätt att lösa sommarens semester, vad som gäller om du varit utomlands och kan, men inte får, arbeta när du kommit hem samt om möjligheten att löneväxla till pensionen.

 • Nominera - påverka idag och i framtiden!

  Nu kan du nominera dig själv eller någon annan som brinner för utveckling, påverkan och att göra skillnad. En möjlighet att vara med och driva Vårdförbundets frågor i Jönköping!