Ta chansen att uppleva novembers stjärnklara himmel i poolen på terrassen och värm frusna tår i en vedeldad bastu. Ljuvliga dofter och välbefinnande för dig som behöver vila och återhämtning efter en stressig dag på arbetet.

En oas bortom stress och jäkt, ren njutning för både kropp och själ!

Unna dig en stillsam stund i våra temabastur.

Basta i tysk stil med aufguss

Det är ett sätt att basta som ger både värme och väldoft. Här används olika eteriska oljor som exempelvis bergamott, lavendel eller fänkål. En av våra relaxvärdar blandar oljan med vatten eller is och häller den på de heta stenarna. Doft och värme viftas sedan ned på dig som bastar, med hjälp av en handduk. Aufguss är svårt att beskriva – det måste upplevas.

Ljusbastu Hett

Mysigt och stämningsfullt är den korta beskrivningen av ljusbastun. Med 80-85 graders värme och levande ljus lär du bli varm i både kropp och själ.

Meditationsbastu

Vi tror att hjärnan ibland behöver hjälp att vila sig. Därför har vi utrustat vår meditationsbastu med hjälpmedel som rogivande musik, meditationslampa som distraherar sinnet med långsamma färgskiftningar och en kopparpanna med väldoftande oljor.

Romersk bastu

I vår romerska bastu möter du antikens badritualer i modern tappning. Det betyder ångbastu i 40-45 graders värme med en doft av frisk eukalyptus, tall eller björk. Allt inramat av pelare och mosaik.

Det bjuds på en stor fruktbuffé, lån av badlakan och badrock. Ta gärna med två extra handdukar för att ha till bastu och till duschen efteråt.

OBS! Sluttiden är flexibel, beroende på hur länge man vill "relaxa". Anmäl dig under Aktiviteter och utbildningar eller följ länkarna nedan för att komma direkt till anmälan.


Relax Storsjöbadet 11/11

Relax Storsjöbadet 18/11Varmt välkommen!

Styrelsen avdelning Jämtland