• After Vård i Östersund i november och december!

  Ta en paus efter jobbet, sätt en liten guldkant på dagen och ha det trevligt. Träffa kollegor - både kända och nya ansikten och ha en härlig kväll tillsammans med god mat, dryck och möjlighet att prata om aktuella ämnen och viktiga frågor.

 • Välkommen till årsmötet 2022!

  Välkommen på årsmötet den 6 oktober på Frösö Park Hotell!

 • Nominera till årets handledare och förtroendevalda!

  Fram till den 31 augusti kan du nominera till årets studenthandledare och förtroendevalda Jämtland/Härjedalen. Vinnaren utses av styrelsen Avdelning Jämtland, presentation och prisutdelning sker i samband med årsmötet 2022.

 • After Vård i Östersund

  Ta en paus efter jobbet, sätt en liten guldkant på dagen och ha det trevligt. Träffa kollegor - både kända och nya ansikten och ha en härlig kväll tillsammans med god mat, dryck och möjlighet att prata om aktuella ämnen och viktiga frågor.

 • Delta i våra drop-in möten!

  Under våren 2022 är du som förtroendevald inom kommun och region välkommen att delta i återkommande digitala möten. Du får möjlighet att träffa avdelningsstyrelsen och förtroendevalda på andra arbetsplatser för att dela erfarenheter, tankar och idéer. Se vilken tid som passar dig!

 • Fira Internationella barnmorskedagen med oss!

  Den 5 maj har du som medlem möjlighet att lyssna på Lisa Öbergs lunchföreläsning om barnmorskeyrket genom Sveriges historia.

 • Vårdförbundet stödjer inte Regionledningen

  Utifrån artikeln i LT publicerad 26/11–21 Majoriteten, oppositionen och Vårdförbundet: “Regionledningen bör vara kvar“ samt kommentarer i sociala medier vill vi förtydliga vår ståndpunkt. Vårdförbundet har aldrig sagt att vi har förtroende för eller stödjer regionledningen.

 • Föreläsningar med Folksam

  Har du koll på dina försäkringar och din framtida pension? Eller vill du förbereda dig och lära dig mer? Nu erbjuder vi digitala föreläsningar med Folksam - om FÖRSÄKRINGAR, FAMILJEJURIDIK och PENSION. För dig som är medlem i Vårdförbundet Jämtland - anmäl dig idag!

 • Nu kan du anmäla dig till årsmötet!

  Den 7 oktober är det årsmöte i avdelning Jämtland – och i år är det ett extra viktigt möte. Alla platser i avdelningsstyrelsen, som kongressombud och ersättare samt valberedare står till förfogande och ska väljas om.

 • Nominera - påverka idag och i framtiden!

  Här kan du nominera dig själv eller någon annan som brinner för utveckling, påverkan och att göra skillnad. En möjlighet att vara med och driva Vårdförbundets frågor i Jämtland!