I höst är det dags för årsmöte i din avdelning - ett extra viktigt möte. Vi röstar och beslutar om olika förslag, kanske är det just ditt? Dessutom är det ett tillfälle att ses tillsammans och skratta med kollegorna utanför jobbet. Nu kan du nominera någon som vill vara med och förändra!

Att vara med på årsmötet är ett enkelt sätt att engagera sig i vad avdelningen ska göra och tycka. Dina tankar och idéer är viktiga för Vårdförbundets utveckling, låt dom inte stanna i fikarummet! 

Datum och plats

21 september på Hotell Mårtensson, Halmstad.

Program

17:30 Registrering och mingel

18:00 Årsmöte

  • Vårdförbundets vice ordförande  Madelene Meramveliotaki deltar på årsmötet och kommer att prata kring "Vårdförbundets resa".
  • Middag  
    (Ett utförligare program kommer)

Anmälan 

Sista anmälningsdag är den 6 september.

ANMÄL DIG TILL ÅRSMÖTET

Nominera någon som vill förändra!

Är du nyfiken på att engagera dig själv i avdelningen och har engagemanget, drivet och viljan att förändra? Eller känner du någon som du tycker passar - nominera! 

Du kan nominera till:

  • Ledamot avdelningsstyrelse 
  • Kongressombud, ersättare
  • Avdelningsvalberedare

NOMINERA HÄR, SENAST 31 MAJ

Skriv en motion – ett förslag till förändring

En motion är ett bra sätt att föra fram din åsikt på. Det kan vara en idé om något som du vill att Vårdförbundet arbetar vidare med, men det kan också vara något som du tycker att Vårdförbundet ska göra annorlunda. Vad är viktigt för dig? 

Skicka in din motion senast 15 september till: info.halland@vardforbundet.se 

Tips på hur du skriver en motion