• Utbildningstillfällen om lön samt den Halländska vården!

  Dialogmöte med politiker om den Halländska vården idag och i framtiden samt en utbildningsdag om lön och karriär. Detta är utbildningstillfällen som riktar sig till dig som är förtroendevald i Vårdförbundet Halland.

 • En stund med Vårdförbundet lönar sig!

  Ta med dina kollegor och var med och snacka lön eller arbetsmiljö på Vårdförbundets digitala drop-in träffar. I november snackar vi lön den 17 mellan 15:00-16.00 och arbetsmiljö den 17 mellan 11:00-12:00 Hoppas vi ses!

 • Om hösten i din avdelning!

  Årsmöte, sommaren och politik. Det är bara några exempel på ämnen som avhandlas i det senaste nyhetsbrevet till medlemmar i Halland.

 • Nominera till flera uppdrag!

  Den 27 september är det årsmöte och Vårdförbundet Halland kommer att hålla ett fyllnadsval till styrelseledamot avdelning samt avdelningsvalberedare. Är du eller känner du någon som är klok, nyfiken, uthållig och beredd att jobba hårt för förbättringar?

 • Information om vad som är på gång!

  HÖK22 är i hamn och det blev ett 2-årigt nytt centralt kollektivavtal med regioner och kommuner. Vill du ha en dialog i ämnet, så vänd dig till förtroendevald på arbetsplatsen, huvudskyddsombud eller hör av dig till oss i styrelsen så pratar vi vidare!

 • Välkommen på kongressfika!

  Hur kan vi tillsammans bidra och påverka avtal, villkor och beslut som rör Vårdförbundets arbeta nu och i framtiden? Vi pratar om detta och mycket mer när vi ses över en fika. Kika här under vilka tider du kan träffa oss under kommande vecka i Halmstad, Varberg och Kungsbacka.