Ta med dina kollegor och var med och snacka lön eller arbetsmiljö på Vårdförbundets digitala drop-in träffar. Höstens träffar börjar med arbetsmiljö tisdagen den 27 september klockan 11–12. Nyfiken på lön? Boka in torsdagen den 29 september mellan klockan 12–13.

 

I höst fortsätter Vårdförbundets med digitala drop-in träffar. Tema för träffarna är träffarna är lön eller arbetsmiljö. Du träffar kollegor och ombudsmän, som i sin arbetsvardag jobbar med dessa viktiga frågor.

Det viktigaste med träffen är att du känner dig stärkt och får ökad kunskap och insikt i frågor kopplat till rättigheter och skyldigheter i din anställning.


Kommun och region

Drop-in träffarna riktar sig till dig som arbetar inom kommun och region i Dalarna, Halland, Värmland, Västmanland, Västra Götaland och Örebro.
Ett tillfälle att träffa kollegor från andra delar av landet! Någon av er som inte är medlem? Inga problem, alla är välkomna att delta.

 

Ingen anmälan

Möteslänk och ytterligare information hittar i länkarna:

Tema: Snacka lön – Hur kan vi påverka vår lön?

Tema: Snacka arbetsmiljö – Hur kan du påverka arbetsplatsens arbetsmiljö?

 

Lönar sig en stund med Vårdförbundet?

 

Träffa Juliska Tot Wikström som är operationssjuksköterska och förtroendevald i Halland. Hon tog med sig flera tankar kring lön och lönesamtalet.

Läs hela artikeln med Juliska

Träffa Mårten Ohlsson, ombudsmannen som gillar att snacka om lön och lönesamtal.

Läs mer om Mårten och lön