Det är dags för årsmöte i din avdelning - ett extra viktigt möte. Vi röstar och beslutar om olika förslag, kanske är det just ditt? Dessutom är det ett tillfälle att ses tillsammans, äta gott och skratta med kollegorna utanför jobbet! 

Att vara med på årsmötet är ett enkelt sätt att engagera sig i vad avdelningen ska göra och tycka. Dina tankar och idéer är viktiga för Vårdförbundets utveckling, låt dom inte stanna i fikarummet! 

Tid: 28 september 17.00

Plats: Dalarna  Science Park, Borlänge

Program

  • 16.30 mingel och registrering
  • 17.00 Årsmötet börjar
  • 18.00 Middag
  • 19.00 Årsmötet fortsätter och kvällen avslutas efter det med underhållning av komikern och organisationskonsulten Mike Florette! 

Din resa till årsmötet

Vårdförbundet ersätter din resa till och från årsmötet om du bor minst 50 kilometer från Borlänge. I första hand reser du med kollektivtrafik, behöver bil användas är det bra att samåka. 

Anmälan och avanmälan 

Vill du vara med på middagen behöver du anmäla dig senast den 17 september i aktivitetsportalen. Efter den 17 september kan du fortfarande anmäla dig till årsmötet men utan mat, du hittar information om detta samt avanmälan i aktivitetsportalen.

TILL AKTIVITETSPORTALEN  & ÅRSMÖTET

Nominerade som vill förändra!

Fram till den 31 mars har du kunnat nominera dig själv eller någon du känner, som har drivet, viljan och engagemanget att förändra.

SE VILKA SOM ÄR NOMINERADE

Skriv en motion – ett förslag till förändring

En motion är ett bra sätt att föra fram din åsikt på. Det kan vara en idé om något som du vill att Vårdförbundet arbetar vidare med, men det kan också vara något som du tycker att Vårdförbundet ska göra annorlunda. Vad är viktigt för dig? 

Skicka in din motion senast 30 augusti till info.dalarna@vardforbundet.se 

Tips på hur du skriver en motion