Det är dags för årsmöte i din avdelning - ett extra viktigt möte. Vi röstar och beslutar om olika förslag, kanske just ditt, och lyssnar till en föreläsning om etisk stress. Dessutom är det ett tillfälle att ses tillsammans, äta gott och skratta med kollegorna utanför jobbet! 

Att vara med på årsmötet är ett enkelt sätt att engagera sig i vad avdelningen ska göra och tycka. Dina tankar och idéer är viktiga för Vårdförbundets utveckling, låt dom inte stanna i fikarummet! 

Datum och plats

21 september på Best Western, Karlshamn

Program

16.30 Registrering och mingel.

17.30 Årsmötet börjar. Under årsmötet föreläser Cecilia Lundmark, sjuksköterska och etisk rådgivare, om vad etisk stress är och vad som påverkar den känslan.

~20.30 Middagen börjar efter årsmötets slut.

Anmälan 

Sista anmälningsdag är den 3 september.

ANMÄL DIG TILL ÅRSMÖTET

Nominera någon som vill förändra!

Är du nyfiken på att engagera dig själv i avdelningen och har engagemanget, drivet och viljan att förändra? Eller känner du någon som du tycker skulle passa - nominera!

Du kan nominera till:

  • Vice avdelningsordförande
  • Ledamot i avdelningsstyrelsen

NOMINERA HÄR, SENAST 20 AUGUSTI

Skriv en motion – ett förslag till förändring

En motion är ett bra sätt att föra fram din åsikt på. Det kan vara en idé om något som du vill att Vårdförbundet arbetar vidare med, men det kan också vara något som du tycker att Vårdförbundet ska göra annorlunda. Vad är viktigt för dig? 

Skicka in din motion senast 31 juli till: info.blekinge@vardforbundet.se

Tips på hur du skriver en motion